Madeleine Rybeck

KLIMAKTERIESMART

För en starkare resa genom klimakteriet

*När du fyller i betalningsippgifterna kommer det först stå 0 DKK, vilket är korrekt då det inte dras någon betalning direkt. Betalningsmottagare kommer vara Lenus, vilket är korrekt då det är plattformen jag använder.

Nästa steg mot ditt livs form!

KLIMAKTERIESMART

Äntligen öppnar anmälan till höstens omgång av min webbkurs Klimakteriesmart! En chans för dig som befinner dig i klimakteriet eller förklimakteriet att ta ett helhetsgrepp kring din hälsa med både kost, träning, sömn, stress, självkänsla och alla andra bitar som påverkas när hormonerna sviktar och kroppen förändras. Kursen som ger dig alla redskap du behöver i form av både mental och fysisk styrka!

KLIMAKTERIESMART- för en starkare resa genom klimakteriet

Start 28 oktober
6 månader

Träningsprogram som byts ut varje månad (tre styrkepass/vecka samt ett pass rörlighet och bål). Styrkepassen kräver gym (skivstång och hantlar), rörlighet och bål går att utföra hemma. Styrketräning i klimakteriet är otroligt viktigt för att bibehålla muskelmassa men också för bättre stresshantering, bättre sömn, stärkande av skelettet, jämnare humör, sänkt blodtryck och mycket mycket mer! Rörlighetsträning och bålträning är extra viktigt i klimakteriet då hormonernas obalans gör oss stelare och mer instabila, vilket behöver motverkas med specifik träning.

Kostschema med nya recept varje månad. Här tillåts inga svältdieter då dessa sätter ännu mer press på kroppen i en redan påfrestande period av livet. Önskar du viktnedgång så hjälper jag dig självklart med det men på ett lugnt och balanserat sätt där kroppen mår bra hela tiden! Maten anpassas efter varje deltagares kaloribehov, allergier och matpreferenser.

10 olika föreläsningar under kursen där du lär sig allt om hur du ska äta, träna, sova, hur alkohol och koffein påverkar dina symptom, hur sexlusten påverkas och mycket mer!

Gemensamt community med chattgrupp där vi finns tillgängliga hela kursen för alla frågor och funderingar!

Veckovisa arbetsuppgifter med fokus på stresshantering, mindfulness, sömnkvalitet, självkänsla och ångest, problematik som ofta uppstår när hormonerna förändras och kroppen tappar sin forna energi och livslust. Här är syftet att ge dig redskap för att kunna hantera de tankar och känslor som uppstår i samband med att östrogenet går ner på i princip noll, progesteronet sjunker och ofta även testosteronet minskar, otroligt viktiga hormoner för självkänsla, energi och motivation!

Kostnad för kursen endast 1295 kr/månad, betalas månadsvis på autogiro i förskott, inga andra kostnader tillkommer.
Har ni frågor om kursen så maila mig på madeleine@infiniteyou.se

Start 28 oktober

6 månader

Tre styrkepass/vecka samt ett pass rörlighet och bål

Individuellt kostupplägg månad för månad

200 extra recept kaloriberäknade för dig och dina mål

Kostnad 1295 kr/månad, inga övriga kostnader tillkommer

Har du några frågor innan du bokar?

Allt i min egen app!

Du får dessutom nytt kostupplägg varje månad, helt individuellt anpassat för dina mål, behov och förutsättningar. Självklart behöver du inte ha gått mina tidigare kurser för att gå dessa, de är helt fristående.

Självklart behöver du inte ha gått mina tidigare kurser för att gå dessa, de är helt fristående.

Nästa steg mot ditt livs form!

TOPPFORM CHALLENGE

Bootcampet för dig som vill toppa formen i höst! Tre månader med fokus på att minska kroppsfett och trimma kroppen på ett hållbart sätt. Den perfekta kursen för dig som vill ha hjälp att komma i ditt livs form på ett effektivt men hälsosamt sätt!

Kursen innebär tre styrkepass i veckan (skivstång, hantlar, kettlebell, gummiband och pilatesboll behövs men inga problem om du saknar utrustning – vi hjälper dig med alternativ i vår chattgrupp) och utöver det så promenerar du 2-3 gånger i veckan.

Maten är helt individuell och läggs upp efter dina önskemål, ditt kaloribehov och dina mål, om du vill gå ner i vikt, stå stilla i vikt eller bygga muskler och gå upp i vikt.

Träningsprogrammet byts ut varje månad och du får nya recept varje månad, samt en råvarubank med massor av livsmedel i rätt mängder för dig. Du kan därmed både laga vad du vill och äta enligt recept, utifrån vad som passar dig bäst, och ändå få samma fina resultat!

Vi har en gemensam chattgrupp hela kursen där du kan ställa frågor till oss coacher samt där alla deltagare peppar och pushar varandra för att få mer motivation och inspiration.

Detta är den perfekta kursen för dig som vill ta dig till ditt livs form nu i höst!

Start 30 September

3 månader

3 styrkepass/vecka med filmade instruktioner samt promenader

Individuellt kostupplägg månad för månad

200 extra recept kaloriberäknade för dig och dina mål

Kostnad 1295 kr/månad, inga övriga kostnader tillkommer

Har du några frågor innan du bokar?

Steg

För att boka kursen, följ följande steg:

Detta är den perfekta kursen för dig som vill vara i ditt livs form lagom till sommaren!

*När du fyller i betalningsippgifterna kommer det först stå 0 DKK, vilket är korrekt då det inte dras någon betalning direkt. Betalningsmottagare kommer vara Lenus, vilket är korrekt då det är plattformen jag använder.