Madeleine Rybeck

Klimakteriesmart - för en starkare resa genom klimakteriet!

Nu har du chans att få hjälp och stöttning genom klimakteriet. Min kurs klimakteriesmart passar dig som är 40-55 år vill lära dig mer om kost, träning, stress, sömn och hur du kan må så bra som möjligt igenom klimakteriet! Kursen innehåller massor av olika föreläsningar, om alla de ämnen som påverkas i klimakteriet, samt såklart kost och träningsupplägg som ger dig alla redskap du behöver i form av både mental och fysisk styrka!

*När du fyller i betalningsippgifterna kommer det först stå 0 DKK, vilket är korrekt då det inte dras någon betalning direkt. Betalningsmottagare kommer vara Lenus, vilket är korrekt då det är plattformen jag använder.

Allt i min egen app!

Du får dessutom nytt kostupplägg varje månad, helt individuellt anpassat för dina mål, behov och förutsättningar. Självklart behöver du inte ha gått mina tidigare kurser för att gå dessa, de är helt fristående.

Varmt välkomna!

Klimakteriesmart

· Träningsprogram som byts ut varje månad (två styrkepass/vecka samt ett pass rörlighet och bål). Styrkepassen kräver gym (skivstång och hantlar), rörlighet och bål går att utföra hemma. Styrketräning i klimakteriet är otroligt viktigt för att bibehålla muskelmassa men också för bättre stresshantering, bättre sömn, stärkande av skelettet, jämnare humör, sänkt blodtryck och mycket mycket mer! Rörlighetsträning och bålträning är extra viktigt i klimakteriet då hormonernas obalans gör oss stelare och mer instabila, vilket behöver motverkas med specifik träning.

· Kostschema med nya recept varje månad. Här tillåts inga svältdieter då dessa sätter ännu mer press på kroppen i en redan påfrestande period av livet. Önskar du viktnedgång så hjälper jag dig självklart med det men på ett lugnt och balanserat sätt där kroppen mår bra hela tiden! Maten anpassas efter varje deltagares kaloribehov, allergier och matpreferenser.

· Massa olika föreläsningar under kursen av meriterade coacher med specifik kunskap inom just klimakteriet. Jag har tagit in såväl externa föreläsare samt att jag själv kommer hålla i ett stort antal föreläsningar. Räkna med en föreläsning ca varannan vecka hela kursen! Jag är såklart också utbildad "Stark genom klimakteriet-coach" hos Monika Björn samt har arbetat med kvinnor i klimakteriet och förklimakteriet de sista åren.

Start 29 April

6 månader

Endast 1295 kr/månad, inga övriga kostnader tillkommer

Har du några frågor innan du bokar?

Steg

För att boka kursen, följ följande steg:

Detta är den perfekta kursen för dig som vill vara i ditt livs form lagom till sommaren!

*När du fyller i betalningsippgifterna kommer det först stå 0 DKK, vilket är korrekt då det inte dras någon betalning direkt. Betalningsmottagare kommer vara Lenus, vilket är korrekt då det är plattformen jag använder.